Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твПолитологът доц. Петър Чолаков анализира санкциите на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твПолитологът доц. Петър Чолаков анализира санкциите на
Коментари Харесай

Доц. Чолаков: Пеевски се е договарял с Руската федерация за антибългарска дейност

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Политологът доцент Петър Чолаков проучва глобите на Съединени американски щати по телевизия 7/8:

" Общественият контракт като концепция поражда още в зората на модерния свят. Той има най-различни проявления - включва отбрана на собствеността, свободата и живота на хората. 

Такова държание не може да съществува, публичният контракт е нарушен от хора, които са управлявали България. Те всеки ден приканват началника да им помогне, надлежно господин Борисов, а има подозрения, че вършат неща, които опонират и на конституцията и законите. 
По тематиката " Магнитски " се вижда, че господин Делян Пеевски е нарушавал законите на страната, че за него явно Съединени американски щати имат съществени доказателства, че се договаря с представители на Руската Федерация за антибългарска активност и против НАТО.

Но българската прокуратура в подължение на години си затваряше очите за него и обясняваше, че той надали не е " света вода ненапита ", а нещата очевидно не стоят по този метод. 

Пеевски е единствено един лакмусов тест за това какво се случва в българските институции, той е тест за Движение за права и свободи. Без него Движение за права и свободи става ли по-демократична партия, не. За момента нямаме редултати по инспекцията на Ахмед Доган. Не бих се изненадал, в случай че едни по-следващи наказания обиден и него. Той е архитектът на модела Движение за права и свободи, само че този план ще продължи и без него. Моделът ГЕРБ - ДПС ръководеше страната години наред. 

Пеевски просто е едно от по-видимите лица. Защото те всички са в полусенки. Той беще хвърлен в публиката, явно е, че зад него стоят други. Не може той да извършва такава активност и Движение за права и свободи да не знае. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР